Μετά από αρκετούς μήνες περιπλάνησης και συστηματικής προσπάθειας, αισθάνομαι πανευτυχής:
Επιτέλους, βρήκα μια πολύ καλή εργασία, η οποία μου αρέσει και με ικανοποιεί!

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που έφυγα από την Ελλάδα και αυτήν τη στιγμή εργάζομαι σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Πάρα πολύ καλές συνθήκες εργασίας με πολύ καλούς συναδέρφους, όλοι τους επαγγελματίες και άψογοι στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο διεύθυντης του τμήματος και ο μάνατζερ είναι πολύ καλοί άνθρωποι και σου συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε: Σαν συνάδερφοι. Απευθύνεσαι σε αυτούς με το μικρό τους όνομα, μπορείς να μιλήσεις με άνεση για οτιδήποτε. Αυτό που μετράει είναι να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και επαγγελματικά. Εξάλλου η εταιρεία έχει κατεύθυνση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ αυτό.

Όταν έφυγα από την Ελλάδα ακριβώς αυτήν την εργασία ήθελα να κάνω. Δεν ξέρω αν είναι τύχη, γνωρίζω όμως πως πάλεψα και προετοιμάστηκα πάρα πολύ έτσι, ώστε να μπορώ να παρουσιάσω σε αυτούς τους ανθρώπους τον ευατό μου και τις μελλοντικές μου δυνατότητες. Χαίρομαι που μπορέσαν να συνειδητοποιήσουν την αξία μου και τον επόμενο καιρό θα στρωθώ δυναμικά στη δουλειά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός!

Τυχερός είμαι και στο θέμα του δωματίου. Μετά από κάποιες εβδομάδες βρήκα ένα δωμάτιο στην Ουτρέχτη και με το καλό θα μετακομίσω αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι περίπου μισή ώρα περπάτημα από τη δουλειά, πολύ καλή περίπτωση!

Τι άλλο να πω; Νομίζω, ότι όταν έχουμε αξία και πιστεύουμε στους εαυτούς μας μπορούμε σιγά-σιγά να πετύχουμε σημαντικά πράγματα σε τομείς, όπως η εργασία. Θα ιδρώσουμε, θα κοπιάσουμε, θα αγωνιστούμε και στο τέλος όλα θα πάνε καλά.