Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της τροχαίας στο Άαχεν της Γερμανίας, όταν εξέτασαν τις φωτογραφίες που λήφθηκαν πριν μερικές εβδομάδες από μια οδική κάμερα της περιοχής. Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα να οδηγεί το ξέφρενο όχημα ο διαβόητος και αδίστακτος “γκαζοφονιάς του Άαχεν”. Ανεπίσημες πληροφορίες τον ήθελαν τώρα πια να βρίσκεται στην Ελλάδα, και μάλιστα στην εθνική οδό, μια περιοχή όπου το είδος του αναπτύσσεται και ευδοκιμεί. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι το θράσος του δεν έχει όρια, αφού επέστρεψε για μια ακόμα φορά στον “τόπο του εγκλήματος” με σκοπό να σπείρει τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τοπική κοινωνία του Άαχεν είχε συγκλονιστεί για πρώτη φορά από την πρωτόγνωρη δράση του γκαζοκίλερ λίγες ώρες πριν το πιο πρόσφατο συμβάν. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στην τροχαία ότι είδαν ένα ξέφρενο λευκό αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αγνοώντας επιδεικτικά όλα τα σήματα και τις κάμερες ελέγχου της τροχαίας. “Είναι θαύμα το πως δεν θρηνήσαμε άπειρα θύματα”, δήλωσε ένας διάσημος εμπειρογνώμονας της τροχαίας. “Φυσιολογικά το είδος αυτό ζει στις θερμές περιοχές της νότιας Μεσογείου. Αν και σπάνιο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Βγαίνει να κυνηγήσει συνήθως τις Κυριακές στην εθνική οδό. Στη Γερμανία είναι παρείσακτο είδος και δυστυχώς αν το αφήσουμε να πολλαπλασιαστεί, αυτό θα επηρεάσει δραματικά το τοπικό οικοσύστημα προξενώντας μαζικές εξαφανίσεις πολλών άλλων τοπικών ειδών”.

Ανεπίσημες μαρτυρίες θέλουν τον στυγερό γκαζόβιο να μην ήταν εντελώς μόνος του. Δυστυχώς, οι κάμερες δεν κατέγραψαν τη θέση του συνοδηγού, στην οποία λέγεται ότι βρισκόταν η συνεργός του, η περιβόητη Βιολόγος Δρ. Χαρούκλεια (όνομα συνθετικό από το Χάρος + κλέος). Αν αυτό αληθεύει, τότε πρόκειται για έναν ακαταμάχητο φονικό συνδυασμό, μη αντιμετωπίσιμο από καμιά τροχαία ή στρατό αυτού του πλανήτη. Το παρανοϊκό φρενοβλαβές ταμπεραμέντο του ψυχοπαθούς καυλοτίμονου σε συνδυασμό με τις πανίσχυρες γνώσεις της Δόκτορος πάνω στην γκαζοεπιδημιολογία και στους γκαζοϊούς (gasoviruses), καθιστούν αυτό το δίδυμο τον απόλυτο κίνδυνο για την περιοχή, περισσότερο μάλιστα και από εκείνον της πανδημίας του Κορωνοϊού. Μάλιστα, οι πολίτες καλούν τις αρχές να επιβάλλουν το συντομότερο δυνατόν ένα πολύμηνο Lockdown, μέχρι να βεβαιωθούν ότι το γκαζοκτήνος θα έχει φύγει από την περιοχή τους.

Πηγή: Trust me dude (clopyright 2020)