Όσοι φίλοι στην Ελλάδα λατρεύουν το χιούμορ του Διονύση Ατζαράκη, σίγουρα θα ενδιαφερθούν να γνωρίσουν και το κανάλι του TomSka στο YouTube. Μου αρέσει πάρα πολύ το χιούμορ και τα σκετς του.

Το χιούμορ του TomSka είναι γνωστό για την απρόβλεπτη φύση του, συχνά με μαύρο χιούμορ και σουρεαλιστικά στοιχεία. Τα σκετς του μπορεί να περιέχουν αστείες παρωδίες, κωμωδία λέξεων, και απότομες αλλαγές, που όλα μαζί δημιουργούν μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία για τους θεατές.

Η σελίδα του στο YouTube είναι εδώ:

https://www.youtube.com/@TomSka

 

Η σελίδα του στο Twitter είναι ενεργή και έχει αρκετές προτάσεις χιούμορ και για άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες:

twitter

 

Σημείωση: Για να δείτε τα παρακάτω βίντεο χωρίς διαφημίσεις και κόψιμο από το YouTube, χρησιμοποιήστε τον Brave browser (https://brave.com).

 

Λίγα λόγια για τον TomSka και το χιούμορ του:

Credits: Youtube/TomSka

Ο Thomas James Ridgewell, πιο γνωστός ως TomSka, είναι ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής στον κόσμο της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο, γνωστός για το μοναδικό του χιούμορ και τα διάσημά του σκετς. Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1990, στο Essex της Αγγλίας, ο TomSka έχει καθιερωθεί ως κωμικός πρωτοπόρος, συγγραφέας, σκηνοθέτης και φαινόμενο του YouTube. Το κύριο κανάλι του έχει συγκεντρώσει πάνω από 7.22 εκατομμύρια συνδρομητές και τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές μέχρι τον Ιούλιο του 2023​​.

Η χαρακτηριστική σειρά του TomSka, “Asdfmovie,” που ξεκίνησε το 2008, έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή. Αυτή η κινούμενη σειρά κωμωδίας σκίτσων παρουσιάζει μινιμαλιστικούς χαρακτήρες σε σουρεαλιστικές και συχνά σκοτεινά χιουμοριστικές καταστάσεις. Το όνομα “Asdfmovie” προέρχεται από τους πρώτους τέσσερις χαρακτήρες στη δεύτερη σειρά ενός πληκτρολογίου QWERTY. Η δημοφιλία της σειράς οδήγησε σε διάφορα spin-offs, συμπεριλαμβανομένου ενός βιβλίου με τίτλο “Art is Dead: the asdf book,” αποδεικνύοντας την ευρύ φάσμα επίδραση της δημιουργικής δουλειάς του TomSka​​.Αυτή η σειρά έχει γίνει συνώνυμη με το όνομά του και έχει επεκταθεί πέρα από το YouTube, με παιχνίδια καρτών όπως το “Muffin Time” να βασίζονται στη χαρακτηριστική σειρά [2] Εκτός από το κύριο κανάλι του, ο TomSka διαχειρίζεται επίσης ένα δευτερεύον κανάλι με τίτλο “TomSka & Friends” (που προηγουμένως ονομαζόταν DarkSquidge). Αυτό το κανάλι, που είχε πάνω από 1.38 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 191 εκατομμύρια προβολές μέχρι τον Απρίλιο του 2022, προσφέρει μια ματιά πίσω από τις σκηνές των έργων του TomSka, μαζί με βίντεο ημερολογίου και κοινωνικό σχολιασμό που καλύπτει διάφορα θέματα όπως η ψυχική υγεία, η σεξουαλική υγεία και η θετικότητα σχετικά με το σώμα​​.

Το μοναδικό είδος χιούμορ του TomSka τον κάνει να ξεχωρίζει στον ψηφιακό κόσμο. Είναι γνωστό για την απρόβλεπτη φύση του, συχνά με μαύρο χιούμορ και σουρεαλιστικά στοιχεία. Τα σκετς του μπορεί να περιέχουν αστείες παρωδίες, κωμωδία λέξεων, και απότομες αλλαγές, που όλα μαζί δημιουργούν μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία για τους θεατές. Ο Ridgewell δε διστάζει να εξερευνήσει διάφορους τύπους κωμωδίας, από τη σάτιρα μέχρι τη φυσική κωμωδία και την αυθόρμητη αστεία βίαιη κωμωδία [3]. Η επιρροή του TomSka εκτείνεται πέρα από τη διασκέδαση. Είναι γνωστός για τη χρήση της πλατφόρμας του για φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση και συγκεντρώνοντας κεφάλαια για σημαντικά αίτια. Συνεργάζεται επίσης με διάφορους διάσημους YouTubers και δημιουργούς, διευρύνοντας έτσι την παρουσία του στην κοινότητα της online ψυχαγωγίας​​.

Συνοψίζοντας, ο TomSka, μέσω του δικού του ξεχωριστού συνδυασμού χιούμορ, της αλληλεπίδρασης με το κοινό του και της συμμετοχής του σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές αιτίες, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό προφίλ στον κόσμο της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο, ασκώντας σημαντική επιρροή και κερδίζοντας ένα πιστό ακροατήριο. Αξίζει, λοιπόν, μια επίσκεψη στις σελίδες του.

Πηγές / Αναφορές:

  1. TomSka @TomSka, https://www.youtube.com/user/TomSka
  2. https://youtube.fandom.com/wiki/TomSka
  3. https://www.youtube.com/watch?v=8CsnaZqnyyU
  4. https://www.youtube.com/watch?v=TAJ9iI3Qjhs
  5. https://asdfmovie.fandom.com/wiki/Asdfmovie_Wiki
  6. https://no-rolls-barred.fandom.com/wiki/TomSka
  7. https://morraov.wordpress.com/2017/09/19/the-intriguing-rise-of-tomska
  8. https://en.wikipedia.org/wiki/TomSka
  9. Brave Browser, https://brave.com