Πριν λίγο καιρό ο καλός φίλος ο Βλαδίμηρος είπε να ασχοληθεί με το Android και έτσι έγραψε για εξάσκηση το πρώτο του μικρό προγραμματάκι. Η εφαρμογή αφορούσε έναν φακό οθόνης και η περιγραφή της στο Google Play είναι η εξής:

Φακός οθόνης
Kiourtzidis Vladimiros – 27 Φεβρουαρίου 2015

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.xrisima.microtorch

Εξαιρετικά απλός, γρήγορος και πολύ μικρός σε μέγεθος (μόλις 8KB) φακός οθόνης.
Η εφαρμογή αυτή καλύπτει την οθόνη με λευκό χρώμα και αυξάνει την φωτεινότητα στο 100%
Η Εφαρμογή αυτή είναι απλή, προορίζεται για τις συσκευές χωρίς φλας, χωρίς διαφημίσεις και δεν απαιτεί καμία άδεια.Για την ενεργοποίησε τον φακό απλά ανοίξτε την εφαρμογή.
Για την απενεργοποίηση απλά κλείστε την εφαρμογή.
Χαρακτηριστικά:
-Δωρεάν
-Πολύ μικρό μέγεθος 8 Kilobytes!!!!
-Εξαιρετικά απλή και γρήγορη εφαρμογή.
-Χωρίς διαφημίσεις
-Χωρίς άδειες

Η εφαρμογή αυτή είναι, βέβαια, πολύ απλή σε σχέση με τις προγραμματιστικές δυνατότητες του Βλαδίμηρου. Μετά από μερικές μέρες, ο φίλος μας μας ανακοίνωσε στο Facebook ότι η εφαρμογή του είχε αντίκρυσμα και ότι σύμφωνα με τα στατιστικά υπήρξε ένα άτομο στο Νεπάλ που την κατέβασε. Φυσικά, άδραξα αμέσως την ευκαιρία και τον τρόλαρα. Ιδού το σχόλιο που έκανα στην ίδια σελίδα:

Εκτός από καλός προγραμματιστής, ο Βλαδίμηρος έχει καλή αποδοχή του χιούμορ. Του άρεσε το σχόλιό μου και γέλασε μ’ αυτό. Άλλωστε αυτή επιβάλλεται να είναι και η ουσία του τρολαρίσματος: Να φέρνει γέλιο και στις δύο πλευρές. Τα φιλιά μου, λοιπόν, στον καλό μου φίλο τον Βλαδίμηρο και καλή συνέχεια στον προγραμματισμό!

Πηγές – Αναφορές