Εδώ και μερικούς μήνες θα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι το 3000meres.com δεν υφίσταται πλέον. Επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα με την ανανέωσή του μέσω της Google, το άφησα να λήξει με σκοπό να το κατοχυρώσω μέσω μιας άλλης εταιρίας. Δυστυχώς, μια εταιρία που προφανώς εξειδικεύεται στις “απαγωγές domain names” πρόλαβε και κατοχύρωσε το όνομα. Αυτές οι εταιρίες ψάχνουν domain names με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και μόλις τα βρουν ελεύθερα τα δεσμεύουν με σκοπό να τα πουλήσουν πίσω στους αρχικούς κατόχους τους.

http://whois.domaintools.com/3000meres.com
https://www.whois.com/whois/3000meres.com

Δεν έψαξα να βρω πόσα “λύτρα” ζητούν… δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το ψάξω (λυπάμαι Nanci, αλλά σήμερα δεν ήταν η τυχερή σου μέρα…). Έτσι κι αλλιώς το blog μου βρίσκεται πάντα ζωντανό στην μπλογκόσφαιρα μέσω της κύριας διεύθυνσής του. Παράλληλα, αποφάσισα να αλλάξω το επίσημο domain name στο “3000meres.eu” και να το κατοχυρώσω μια και καλή στο godaddy.com. Έτσι, από εδώ και στο εξής οι “3000 μέρες” θα είναι προσβάσιμες μέσω των παρακάτω διευθύνσεων:

Κύρια διεύθυνση του blog “3000 μέρες”:  www.3000meres.blogspot.com
Επίσημη διεύθυνση του blog “3000 μέρες”:  www.3000meres.eu  😊

Μια ακόμη πιο σημαντική απόφαση που πήρα είναι η εξής: Από εδώ και στο εξής θα φροντίσω οι “3000 μέρες” να γίνουν πιο προσωπικές, πιο κοντά στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου και στο Ντίσελντορφ όπου ζω τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο κύριος σκοπός ενός blog: Να είναι ένα διαδικτυακό ημερολόγιο.

Εύχομαι σε όλες τις φίλες και τους φίλους του blog να είστε καλά και να τα περνάτε καλά. Από εδώ και στο εξής θα είμαστε πιο συχνά σε επαφή!