Μερικά πολύ ενδιαφέροντα θέματα και εντυπώσεις από το Ίντερνετ:

Αν θέλετε να ελέγξετε τα Cookies της Google που υπάρχουν στον υπολογιστή σας, μπείτε στο παρακάτω link:

http://www.google.com/ads/preferences/view

Μου άρεσε πολύ το παρακάτω απλού αλλά και όμορφου wallpaper σχετικά με την έναστρη νύχτα του Vincent Willem van Gogh. Δεν έχω βρει ακόμη τον καλλιτέχνη του, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ (γούστα είναι αυτά!):

http://digital-art-gallery.com/oid/20/1600x1071_5170_Starry_Night_2d_illustration_stars_night_picture_image_digital_art.jpg

Πολύ ενδιαφέρον έχει η παρακάτω ιστοσελίδα με τίτλο “where children sleep“. Μας δείχνει το μεγάλο χάσμα της εποχής μας. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, όμως εμείς συνεχίζουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα…

http://helablog.com/2011/08/where-children-sleep/

Ωραίος και ο φίλος μας από την Αυστρία που φόρεσε ένα σουρωτήρι στο κεφάλι, βγήκε φωτογραφία και απαίτησε η φωτογραφία αυτή να μπει στο δίπλωμα οδήγησης. Τελικά “δικαιώθηκε”.

Με σουρωτήρι στο κεφάλι…στην άδεια οδήγησης

Για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχει και η “υγρή αναπνοή” ή αλλιώς liquid breathing στα αγγλικά. Πρόκειται για συνθήκες αναπνοής μέσα σε ειδικό υγρό, το οποίο αποτελείται από πολύπλοκα μόρια (Perfluorochemical (perfluorocarbon) molecules). Όσο τρελό κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό και ήδη λειτουργεί πολύ καλά σε πειραματόζωα. Μάλιστα, έχει δοκιμαστεί και σε μωρά που έχουν γεννηθεί πρόωρα.


http://en.wikipedia.org/wiki/Liquid_breathing

Και μια και μιλάμε για μόρια, οι λάτρεις της χημείας μπορούν να απολαύσουν την παρακάτω ιστοσελίδα, όπου πάρα πολλές γνωστές ουσίες παρουσιάζονται σε 3D μορφή:

http://alteredqualia.com/canvasmol/

Η παρακάτω ιστοσελίδα του RSOE EDIS (Emergency and Disaster Service) ενημερώνεται συνεχώς και παρουσιάζει όλα τα πρόσφατα σημαντικά γεγονότα στον πλανήτη. Σεισμοί, ηφαίστεια, τσουνάμι, μετεωρίτες που πλησίασαν τη γη, τροπικά φαινόμενα, μαζικές εξαφανίσεις ειδών, πρόσφατα ατυχήματα, βιολογικές καταστροφές και άλλα… Όλα τα δεδομένα μέσα σε μια ιστοσελίδα.

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?smp&lang=eng

Καλή ενημέρωση!