Ο καθηγητής στον οποίον έκανα διπλωματική εργασία είναι ο κύριος Θωμάς Ξένος. Τον είδα σε μια εκπομπή της ΕΤ-3 για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία.

Μια εβδομάδα πριν φύγω από την Ελλάδα, τον συνάντησα στο γραφείο του για να του ζητήσω κάποιες συστατικές επιστολές. Χαλαρός και ευδιάθετος, μου μίλησε πολύ ευγενικά και θερμά και προσφέρθηκε αμέσως να μου ετοιμάσει τις επιστολές για την άλλη μέρα. Μάλιστα, μου έστειλε και e-mail για να με ειδοποιήσει ότι έχουν ετοιμαστεί. Θα ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημοσίως για όλα. Η σχολή μου δεν μου έδωσε απλώς τεχνικές γνώσεις και κατάρτιση. Μου προσέφερε και μαθήματα ήθους, σωστής διαπροσωπικής επικοινωνίας και ομαδικότητας.

Σε κάποια νεότερη ανάρτηση θα αναφέρω τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Το σημαντικό είναι να μην βρισκόμαστε σε επαφή ή σε μικρή απόσταση από συσκευές που την παράγουν. Π.χ. τα κινητά μας θα πρέπει να μη βρίσκονται σε επαφή με το σώμα μας, και αν αυτό είναι αδύνατο καλό είναι να τοποθετούνται μακριά από ζωτικά όργανα. Επίσης, τα laptop δεν πρέπει να τοποθετούνται σε καμία περίπτωση πάνω στο σώμα, π.χ. στην κοιλιά ή στα γόνατα.