Διάβαζα χθες το blog του http://singensanggesungen.net/ και έπεσα σε ένα πολύ ωραίο ποστ. Ο μπλόγκερ σχολιάζει:

Νέο κάψιμο – Captain Kirk is climbing the mountain
Το ανακάλυψα τις προάλλες από το enteka και πραγματικά μου έχει κάνει ζημιά. Το έχει φτιάξει κάποιο site ονόματι Fall On Your Sword.

Δεν έχει άδικο. Μου έχει κολλήσει και μένα. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο παρών ηθοποιός είναι ο Γουίλιαμ Σάτνερ από το πρώτο Σταρ Τρεκ.

Ο όρος Σταρ Τρεκ (Star Trek) συνολικά αναφέρεται στο φαινόμενο που εκκίνηση του είχε με την ομώνυμη αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας διαδραματιζόμενη στο μέλλον, όπου η Γη συμμετέχει στην φανταστική Ηνωμένη Ομοσπονδία Πλανητών (United Federation of Planets). Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Σταρ Τρεκ προβλήθηκε στις Η.Π.Α. από το 1966 ως το 1969 και αποτελείται από 80 επεισόδια. Περιέγραφε τα ταξίδια του διαστημοπλοίου Εντερπράιζ (Enterprise), κατά την “πενταετή αποστολή του να ανακαλύψει παράξενους νέους κόσμους, να αναζητήσει νέα ζωή και νέους πολιτισμούς, να φτάσει θαρραλέα εκεί που κανείς δεν έχει φτάσει ποτέ”. Πλοίαρχος του σκάφους ήταν ο Τζέιμς Τ. Κερκ, James T. Kirk, τον υποδυόταν ο πιο πάνω φίλος μας Γουίλιαμ Σάτνερ.

Παρεμπιπτόντως, το http://singensanggesungen.net/ είναι ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή σκέφτομαι να έρθω σε επαφή με τον συγγραφέα του, αφού είναι και αυτός στην Ολλανδία και από ότι φαίνεται έχει καλό γούστο.