Σήμερα το Google έχει γίνει συνώνυμο της αναζήτησης. Δεν μπορεί όμως να τα βρίσκει όλα. Ανάλογα με το τι ψάχνουμε, υπάρχουν μηχανές αναζήτησης που είναι καλύτερες και πιο αποδοτικές. Ελέχξτε τις παρακάτω και πείτε μου τη γνώμη σας.

Αναζήτηση Μουσικής και Βίντεο

MP3Realm

Για αυτούς που διαχειρίζονται και αναζητούν ψηφιακή μουσική, κυρίως mp3, το MP3Realm είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η μηχανή προσφέρει βασική αναζήτηση για mp3, όπως και για στίχους μουσικών κομματιών.

Μπορείτε απλώς να ακούσετε τα κομμάτια ή και να τα κατεβάσετε. Υπάρχει και πιο σύνθετη αναζήτηση.

TuneFind

Σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής μας καθώς βλέπαμε την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία σκεφτήκαμε να αναζητήσουμε ποιος έγραψε τη μουσική. Αυτό κάνει και το TuneFind. Βρίσκει τα ονόματα των καλλιτεχνών και τους τίτλους μουσικής για πολλά δημοφιλή, κυρίως ξενόγλωσσα, σώου και σειρές, ακόμα και για ταινίες.

Υπάρχει και ανάστροφη αναζήτηση. Δηλώνοντας τον καλλιτέχνη μπορούμε να βρούμε τις σειρές κλπ.

MuviBee

Το MuviBee συνδυάζει αναζήτηση μουσικής τόσο σε ήχο όσο και σε βίντεο (Youtube). Έχει τα 10 δημοφιλέστερα μουσικά κομμάτια της εβδομάδας από Αμερική, Αγγλία και Γερμανία και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά.

ClipBlast

Το ClipBlast προσφέρει μικρά βίντεο από μια μεγάλη ποικιλία πηγών, όπως Hulu, TBS, BBC και άλλα. Είναι εύχρηστο και έχει πολύ υλικό για να σας απασχολήσει ευχάριστα για ώρες.

Blinkx

Το Blinkx είναι ακόμα μια ποιοτική αναζήτηση βίντεο, η οποία συλλέγει αποτελέσματα από εκατοντάδες κανάλια βίντεο και ψηφιακής τηλεόρασης και τα ενσωματώνει στην αναζήτηση. Το site σου επιτρέπει να δεις βίντεο με εκατοντάδες θεματικές ενότητες.

Αναζήτηση Αρχείων

Rapidshare1

Το Rapidshare έχει γίνει ένα πολύτιμο site για το ανέβασμα και την αποθήκευση εκατοντάδων αρχείων για χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Είναι επομένως φυσιολογικό να υπάρχει μια μηχανή αναζήτηση για αυτό, κάτι που το έχει αναλάβει το Rapidshare1. Η μηχανή είναι πολύ απλή στη χρήση της.

Filestube

Το Filestube ανεβάζει το Rapidshare1 σε άλλο επίπεδο, ενσωματώνοντας στις αναζητήσεις και αποτελέσματα από άλλα δίκτυα όπως είναι τα MegaUpload, YouSendIt, Filefront και άλλα πολλα. Υπάρχουν φίλτρα αναζήτησης και πολλές άλλες διευκολύνσεις.

FileSnatcher

Μια ακόμη καλή μηχανή αναζήτησης, το FileSnatcher επιτρέπει την αναζήτηση αρχείων και από άλλα δίκτυα, όπως τα Badongo, Mediafire και 4shared.

Άλλες αναζητήσεις

Tickex

Προσπαθείτε να αγοράσετε εισιτήρια online; Αυτή η μηχανή συλλέγει αποτελέσματα από πολλούς παρόχους εισιτηρίων για κονσέρτα, αθλητικά γεγονότα και θέατρο. Τα αποτελέσμα διαχωρίζονται ανάλογα με τη χώρα, το γεγονός, την πόλη κλπ. Υπάρχουν, επίσης, απευθείας link στους πωλητές για την αγορά των εισιτηρίων.

Quotiki

Το Quotiki είναι μια μηχανή εύρεσης γνωμικών, ρητών και αποφεγμάτων. Περιλαμβάνει μερικά από τα σοφότερα και ευφυέστερα από όλον τον κόσμο.

Ελληνικές σειρές και ταινίες

Για τις ελληνικές σειρές και ταινίες υπάρχουν τα παρακάτω sites. Σε πολλά από αυτά τα αποτελέσματα είναι από το youtube ή το blogger.

Για την αποθήκευση βίντεο από τα παραπάνω επισκεφτείτε το keepvid.net. Με μερικά βήματα μπορείτε να αποθήκευσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.

Greek-movies.com
Greek-movies.eu
Greek-movies.gr
Greektube

Reblog this post [with Zemanta]